V.V.V. Oldeholtpade

Dorpsfeest Oldeholtpade

14 - 16 juni 2024

De Vereniging voor Volksvermaken (V.V.V.) richt zich sinds 1928 op het organiseren van evenementen in en voor het dorp Oldeholtpade voor de dorpsbewoners van jong en oud. Denk hierbij aan muziekavonden, het Paasvuur en natuurlijk ons driedaagse dorpsfeest in het derde weekend van juni.

Programma

Dag 1 - Vrijdag

14 juni 2024

Op vrijdagmiddag trappen we het dorpsfeest af met de kindermiddag georganiseerd door de Jeugd V.V.V. Tijdens deze middag is er een FLOWER POWER Talentenjacht georganiseerd voor de basisschoolkinderen. Nadat alle kinderen, ook de kleuters, op school hun lunch hebben gegeten en gedronken gaan ze samen met de leerkracht naar de feesttent. In de feesttent zullen we om ongeveer 12.30 uur beginnen met het programma.

Bedenk jij de leukste act van Oldeholtpade (max. 5 personen per groep) of het jij de mooiste (Flower Power) outfit? Geef je dan per 1 april op voor de Talentenjacht! Er komt een inschrijfformulier te hangen in school, voor 1 juni opgeven! Om 14.15 uur is het programma afgelopen en kunnen de kinderen bij de tent worden opgehaald of kunnen dan zelfstandig naar huis. Graag even afmelden bij de leerkracht.

Yes! We gaan weer los! Dit jaar heeft de vrijdagavondploeg weer een mooi vrijdagavondprogramma voor het dorp, door het dorp. In de pauzes is er een uitdagende quiz. In het kader van ‘Flower Power’, is het thema dit jaar: Olpae zet de bloemetjes buiten.

Geef je op om een act te doen! Opgeven kan voor 1 juni bij Gerard Agricola, telefoonnummer 06 – 408 39 260. Graag even doorgeven welke muziek gedraaid kan worden tijdens de act. Wees erbij, want het belooft weer een gezellige avond met mooie prijzen te worden!

Zes vrienden met maar één doel: een gigantisch feest bouwen! PRIME staat voor een energieke en verrassende liveshow met een hoog entertainment gehalte en veel interactie. De beste rock, intieme love songs, leukste meezingers en foutste guilty pleasures worden in hoog tempo op je afgevuurd in verrassende medleys. Alles kan en niets is te gek!

Dag 2 - Zaterdag

15 juni 2024

‘s Morgens om 9.30 uur worden alle basisschoolkinderen wonend in Oldeholtpade verwacht op het evenemententerrein. Daarna worden er in groepjes beide activiteiten gedaan.

Maak jij van jouw oude shirt een super gaaf Flower Power shirt?! Neem een oud shirt mee, en draag kleding die vies mag worden. Tip: Bewaar alvast oude (effen) shirts om te gebruiken! Ben jij een echte speurneus en vind je alle vossen in Oldeholtpade en krijg jij je stempelkaart samen met je groepje helemaal vol? Dan ben jij de meester speurneus! Dorpsfeest programma V.V.V. Oldeholtpade

Om 11.15 uur zullen de kinderen klaar zijn en kunnen ze nog even genieten van een broodje knakworst. Daarna mogen ze worden gehaald of kunnen zelfstandig naar huis. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die VOSSEN willen spelen en voor begeleiders voor een groepje deze ochtend. Lijkt dit jou leuk? Neem dan contact met ons op! 

De Jeugd V.V.V. gaat er van uit dat alle basisschool kinderen van Oldeholtpade aanwezig zijn. Kom je niet? Dan graag even afmelden bij de organisatie. Kinderen die niet in Oldeholtpade naar school gaan, maar wel in Oldeholtpade wonen, kunnen zich aanmelden. Kinderen die buiten Oldeholtpade wonen en wel graag mee willen doen, kunnen zich ook aanmelden. Kinderen en vrijwilligers kunnen zich aan- en afmelden voor 1 juni via
jeugdvvvoldeholtpade@gmail.com

Volleybal
Tot en met vrijdag 31 mei 2024 kunnen personen en teams zich opgeven. Heb je geen team, maar wil je wel meedoen? Dan kan je je ook opgeven! VOL = VOL! Opgeven kan via de button op de website. Geef hierbij de naam van je team door en de namen van je teamleden. Na de opgave ontvang je een bevestiging. Krijg je deze niet? Neem dan contact op met het V.V.V. bestuur.
Waar moet een team aan voldoen?
– Het team is gemixt en telt minimaal 2 dames.
– Het team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 personen.
– De deelnemers zijn minimaal 12 jaar.

Jeu de Boules
Natuurlijk mag Jeu de Boules niet ontbreken tijdens het dorpsfeest! Dit gezellige en ontspannen spel is nog steeds populair. Doet u dit jaar ook weer mee? Op de baan is plaats voor 30 deelnemers dus Vol = Vol. Opgeven kan bij Henk Ettema, telefoonnummer 0561 – 688 701 en Jan van der Laan telefoonnummer 06 – 403 38 889. Ook dit jaar staat er weer een draaimolen en als het weer (hitte) het toelaat ook een springkussen voor de kinderen.

Om het nog gezelliger te maken deze middag komt band Van Geeft ‘M muziek maken. Deze band staat er om bekend een goed feest te kunnen geven. Bewapend met niet meer dan een accordeon en drumstel (en natuurlijk hun enthousiasme) weten ze iedere zaal op z’n kop te zetten.

Orange River is een pop/rock coverband uit Noord-Nederland die garant staat voor een onvergetelijke show. Als zeskoppige band weten ze met een breed scala aan nummers en medleys en hun energie elke show om te toveren tot één groot feest. Orange River speelt nummers van artiesten zoals Queen, De Dijk, Bon Jovi, Van Halen, Jovink, Bokkers, Elvis, ABBA en nog veel meer bekende hits.

Bij Orange River is geen enkele avond hetzelfde, want doen graag verzoekjes en spelen elke noot “echt”, wat betekent dat elk optreden van Orange River spontaan en vol leven is.

Entree €15,- bij de deur. Voorverkoop voor leden €12,50 (woensdag 12 juni van 19.00 tot 19.30 uur in het de feesttent).

Dag 3 - Zondag

16 juni 2024

Oldeholtpade is opzoek naar de beste thuisbakker van het dorp! Alle baksels zijn welkom en worden gekeurd door een echte banketbakker, er wordt gekeurd op smaak en uiterlijk! Er is een categorie voor kinderen en voor volwassenen. Dus kun jij lekkere koekjes, cup cakes of taarten maken dan zien wij deze graag verschijnen om 10.00 in de feesttent. De baksels worden na het keuren uitgedeeld tijdens de koffiepauze.

Kom gezellig met je gezin, familie, buren of vrienden een mooie fietsroute fietsen in de omgeving. Er worden twee fietsroutes uitgezet van verschillende afstanden. Opgeven niet nodig. Start tussen 11.30 en 12.00 uur.

Om 13.00 uur gaat de zeepkistenrace van start. De race gaat over een parcours op het feestterrein, waarbij zelfgebouwde voertuigen het tegen elkaar opnemen. Wanneer jij (of je team) je opgeeft via de mail krijg je de voorwaarden waaraan het voertuig moet voldoen toegestuurd. Keuring van het voertuig zal eerder in de feestweek plaatsvinden. Minimale leeftijd 8 jaar. Opgeven voor 31 mei via de button op onze website.

Het Nederlands elftal speelt deze dag haar eerste voetbalwedstrijd tegen Polen. Uiteraard kunnen wij dit niet missen! Daarom is er een groot televisiescherm in de feesttent zodat we gezamenlijk deze wedstrijd kunnen bekijken. De snackwagen is op tijd geopend!

De perfecte afsluiter van het feestweekend! Een mega energiek PowerTrio die er altijd een uniek feest van weet te maken!! Deze band snapt precies wat we willen en hebben een uitgebreid repertoire. Van Grease tot The Blues Brothers tot Normaal, Mooi Wark, Rammstein of Frans Duits en verder.. Voor ieder wat wils tijdens deze Faute Avond! Trek je mooiste fautste pakkie maar weer aan want we gaan los!

Dit jaar is het dorpsfeest thema Flower Power! Een leuk thema waar vele creatievelingen zich op uit hebben kunnen leven! Wij verwachten prachtig versierde straten. Om eenieder te motiveren om de straat en/of huist te versieren kun je als straat ook dit jaar weer de velbegeerde BEKER winnen. Ook mag jullie straat een heel jaar lang de naam ‘de mooiste straat van Oldeholtpade’ dragen. Dus zoek je buren op, werk de ideeën uit en win! Om 22.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden in de feesttent. Een onafhankelijke jury zal de straatversiering beoordelen.

Kaartverkoop

Zaterdagavond

Inschrijven

Zeepkistenrace

Huisregels

Dorpsfeest